Sadelprovning

hemsida sadelprovning

 

Vår specialitet och passion är sadlar och vi har dagligen ekipage som kommer på sadelprovning. Så här går det till:

 

På Horse Farm: Du bokar tid via affären 0346-15550. När du kommer hit anmäler du din ankomst i affären, den första vita byggnaden på höger sida. Om du har egen sadel med dig tar du med den/de tillsammans med hästen in i sadelprovningsrummet i affären.Ha gärna din häst broddad vintertid.

 

På Helsingborgs djursjukhus: Du bokar tid via Djursjukhusets reception 042-168050. När du kommer dit anmäler du din ankomst i receptionen. Om du har egen sadel med dig tar du med den/de tillsammans med hästen in i ridhuset.

En till två dagar innan provning i Hbg får vi information om vilka som anmält, då ringer vi runt till alla och stämmer av vad önskemålen är inför provningen.

 

Bra att tänka på:

  • Ha hästen tränsad.
  • Ta med alla egna sadlar samt tillbehör så vi kan gå igenom de egna sadlarna om så önskas samt att det finns tillbehör i rätt storlek inför provningen. Har du inga tillbehör har vi givetvis för utlån.
  • All ridning och hästhantering på anläggningarna sker på egen risk.
  • Vi rekommenderar hjälm vid all ridning.

En ordinarie sadelprovning på Horse Farm kostar from 1/1-2017  895:- och på Djursjukhuset from sept 2016 1095:-
Gör vi bara en mindre provning eller konsultation  uttages en lägre avgift.

Är du intresserad av att vi kör ut till dig på en provning vill vi minst ha 5-6 ekipage och då kostar det 895:-/ ekipage + reseersättning.

Måste du avboka din tid gör du det i Fbg till affären 0346-15550 eller via Facebook, och i Hbg görs det till receptionen där 042-168050.

Utebliven ankomst debiteras med halva avgiften.

diplom SMS

Välkommen!